Za danas zakazana sedica Saveta ministara u tehničkom mandatu otkazana je po treći put.

Ovog puta sednica je otkazana zbog nedolaska ministara iz HDZ BiH.

Na sednici je trebalo da bude razmatran Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za rad i zapošljavanje BiH i Nacrt zakona o zvaničnom vremenu u BiH.

Dnevnim redom ove sednice predviđeno je i razmatranje niza memoranduma, osnova i inicijativa za vođenje pregovora radi zaključivanja više međunarodnih ugovora o saradnji, kreditima ili ratifikaciji sporazuma BiH sa drugim državama i organizacijama, objavljeno je na sajtu Saveta ministara.

PROČITAJTE JOŠ - Bošnjaci drže BiH za svog taoca!

U planu je i razmatranje predloga odluke o odobravanju ulaska i boravka u BiH pod posebnim uslovima, informacije o aktivnostima koje se preduzimaju na projektu "Izgradnja auto-puta/brzog puta Sarajevo-Beograd-Sarajevo", kao i izveštaja o radu Saveta ministara za prošlu godinu.

PROČITAJTE JOŠ -  Podeljeni resori u Savetu ministara? Dodik: Dok se sve ne dogovori, nije ništa dogovoreno

Dnevnim redom, koji sadrži 72 tačke, planirano je da budu razmatrani i izveštaji o radu Granične policije BiH, Instituta za nestala lica BiH, Direkcije za evropske integracije, Ministarstva civilnih poslova, Ministarstva za ljudska prava i drugih institucija, prenela je Radio televizija RS.