Na uvrede koje je danas Lider PSG Sergej Trifunović na društvenoj mreži Tviter, kada je voditeljku RTS Oliveru Jovićević nazivajući je prostitutkom, oglasila se i sama voditeljka:

- Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, sa još lošijom dikcijom.

Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider sa podrškom jednog dela građana, zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integriteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu.

Nemam više nikakav komentar jer Trifunovića lično ne poznajem. Ko ne zna o kakvoj pojavi je reč neka pročita šta je o nekadašnjem kolegi sa Akademije, a sada političaru koji širi mržnju kad god stigne, napisala Biljana Srbljanović.

Podsetimo, Lider PSG Sergej Trifunović je danas na društvenoj mreži Tviter uvredio voditeljku RTS Oliveru Jovićević nazivajući je prostitutkom.

Prostačkom vređanju Olivere Jovićević pridružio se i Vladimir Todorić, visoki funcioner stranke Vuka Jeremića, što je izazvalo oštre reakcije i osude javnosti.

PROČITAJTE I: NOVE UVREDE NA RAČUN ŽENA I NOVINARKI: Lider PSG Sergej Trifunović voditeljku RTS-a Oliveru Jovićević nazvao prostitutkom!

- Emisija koju vodi Olivera Jovićević postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 eura na sat, na poziv. Ali i to će se promeniti. Pored legalizacije marihuane, PSG će se boriti za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima - napisao je Trifunović na Tviteru.”

Na Trifunovićev tvit reagovali su mnogi i to dajući mu podršku za ovako vulgarne uvrede. Tako je jedan od njih napisao: "Gu*io bi je ja...", na šta mu je lider PSG-a odgovorio:

- Imaćeš prilike, budući precednik ti obećava. Ona će tad doduše, biti u GILF kategoriji za 60 eu.”