ĐORĐE L. (24) iz Klenja kod Bogatića, koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da "nije hteo da je toliko prebije".

- Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko - pravdao se on u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

On je u utorak zverski pretukao i mučio devojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gde su zajedno živeli.

Đorđe se nad nesrećnom devojkom iživljavao satima, motkom joj izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

On je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

PROČITAJTE JOŠ - NEPOJMLjIVO IŽIVLjAVANjE: Satima je tukao devojku, pržio peglom i sekao nožem (FOTO)

- Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan kolko je daleko otišao u tome - kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30 časova.

- Počeo je da bije nesrećnu devojku najpre rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavo da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, "da bi nastavio tamo gde je stao" - priča izvor.

Kada je konačno prestao sa iživljavanjem i izašao iz stana, devojka je pozvala svoju drugaricu u pomoć koja je odmah došla po nju i odvela je u bolnicu.

On je došao i tamo da je traži i tada je i uhapšen. Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko "teže" krivično delo, zavisi od rezultata istrage.

Đorđe je inače, rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

(Blic, Alo)