KUM porodice Šaulić Slobodan Stojanović, jedini preživeli svedok tragične saobraćajne nesreće nakon koje su preminuli muzička legenda Šaban Šaulić i muzičar Mirsad Kerić, nalazi se u bolnici u Nemačkoj, gde je smešten nakon nesreće. On kaže da se ne seća kako se tačno dogodila nesreća, jer se odmah od siline udarca onesvestio.

- U jednom trenutku sam se probudio, kada su sekli auto i vadili nas iz njega - rekao je Slobodan.

On ističe da je čuo spekulacije da je pevač preminuo od srčanog udara:

- Bio je vezan, i ja se iskreno plašim da je od siline udarca povredio aortu, koju je operisao. Spekuliše se da je imao srčani udar, ne znam, ne sećam se, bio sam u nesvesti.

Pročitajte još - ŠABANOV VOZAČ JE IPAK ŽIV: Medicinska sestra pogrešila

Stojanović objašnjava da je video kako doktori pokušavaju da ožive Mirsada.

- Čuo sam kako kažu da spava i da treba da ga probude i onda sam se ponovo onesvestio - rekao je Slobodan.

Pročitajte još: "ŠABAN JE BIO ČUDAN I NERVOZAN, KAO DA GA JE NESREĆA VUKLA" Kum Boban otkrio detalje o poslednjim trenucima života Šabana Šaulića

Stojanović je objasnio da su imali nastup do ranih jutarnjih sati i da su se dogovorili da ustanu u 6.15. Međutim, Šaulić je već u to vreme bio budan i lupao je na vrata Slobodanu, koji kaže da mu je delovalo čudno da toliko žuri jer je bilo tri sata do poletanja aviona. I dok su se vozili, Šaban je sve vreme gledao na sat i bio nervozan - kao da ga je neka nesreća vukla - rekao je Stojanović.

Šaban i Slobodan/Foto Instagram / mirsadkeric75

U međuvremenu su procurile nove informacije o poslednjim trenucima. Mediji prenose da je helikopterom dopremljen do bolnice, imao je maksimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju jer je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke ona u koju je prebačan.

Izvor beogradskih medija prenosi da je povreda srčane aorte bila smrtonosna i da je reanimacija trajala dva i po sata. Nažalost, nije preživeo. Šaban Šaulić je posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, moguće je da je od udarca Šauliću pukla srčana aorta i da je usled komplikacija preminuo u bolnici.