SIN muzičara Mirsada Kerića, Denis Kerić, objavio je na svom Fejsbuk nalogu da mu je otac ipak živ i da je informacija iz bolnice u Nemačkoj bila pogrešna. Mirsad je bio za volanom "seata" u kom je stradao Šaban Šaulić kada je na njih u nedelju naleteo pijani vozač na autoputu u pravcu prema Dortmundu.

Pročitajte još: Pijani vozač "mazde" ubeđivao policiju da je auto Šabana Šaulića izazvao udes

- Kako ste svi čuli preko medija moj tata Mirsad Kerić imao tešku saobraćajnu nesreću, moj otac nije umro on se drži na intenzivnoj u Bolnici i bori se za svoj život. Tata je još uvek na aparatima. Molim vas moli te se bogu za tatu - napisao je Denis.

Menadžer Šabana Šaulića Sabit Dervišević je prethodno rekao da su mu iz nemačke bolnice javili da je povredama podlegao i Mirsad Kerić.

Pročitajte još: AMERIKANAC ŠOKIRAN POGIBIJOM PEVAČA: Kako je moguće da tako neko peva, kako je moguće da ostatak sveta ne zna ko je Šaban Šaulić (VIDEO)

- Informacija od medicinske sestre hvala Bogu je bila netačna. Upravo imamo informaciju da je stanje sa Mirsom nepromenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem - naveo je Dervišević.