MILICA Anđelković (14), učenica sedmog razreda Osnovne škole “Branko Radičević” u Maradiku, kod Inđije, preminula je u četvrtak u zbornici, pred početak trećeg časa u popodnevnoj smeni. Potreseni iznenadnom smrću školske drugarice i dobre učenice, danas niko nije imao snage da govori za medije, koje smo zatekli ispred škole u kojoj je posle ove tragedije odmah prekinuta nastava.

- Ona je otišla po dnevnik posle velikog odmora, kada je trebalo da počne treći čas. Samo se odjednom sručila u zbornici - prepričao je tragični događaj njen školski drugar iz razreda.


PROČITAJTE JOŠ:
TRAGEDIJA U SUBOTICI : Devojčica umrla na prvom treningu

Milici su prvo u pomoć pritekli nastavnici, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, lekar je samo mogao da konstatuje smrt.

- Dok je sve to trajalo mi smo sa nestrpljenjem čekali da nam jave kako je Milica, jer je ona inače bila srčani bolesnik. I svi smo znali da je još od rođenja imala problem sa srcem - priča Miličina drugarica iz razreda, dodajući da niko u tom trenutku nije očekivao da će im saopštiti najgoru vest.

Učenici kažu da se Milica od kada je došla u školu nije žalila na zdravstveno stanje. Nikome nije prijavila da joj je loše, pa nije moglo da se predvidi da će doći do ovoga. Njeni drugari iz razreda je hvale kao dobru prijateljicu, vrednog i marljivog učenika. U školi danas niko od nastavnika nije hteo da daje izjave za medije, pravdajući se da direktor Zvonimir Čaušević nije tu i da se njemu obratimo u petak.


PROČITAJTE JOŠ:
Smrt male Milice je još misterija

DIVNO NASMEJANO DETE

REČI hvale za Milicu imaju i komšije iz ulice gde je ona posle razvoda roditelja vikendom dolazila kod očeve majke.

- Divno, nasmejano dete. Posle razvoda ona i njen brat, ostali su da žive sa majkom, ali su stalno dolazili kod bake Jovanke. Velika tragedija, tuga - jedva tihim glasom je prozborila komšinica prekoputa porodice Anđelković.

PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA U SUBOTICI : Devojčica umrla na prvom treningu