IAKO je D. P. (26), iz okoline Kladova, posle hapšenja negirao da je poslednjih godinu dana bio u intimnoj vezi sa komšinicom A. B. (13), poligrafsko ispitivanje je pokazalo da - nije govorio istinu. Kako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, osumnjičeni se i dalje tvrdi da nije imao ništa sa devojčicom. S druge strane, kako saznajemo, maloletna A. B. je policiji kazala da je bila u vezi sa D. P. i da je on ljubav njenog života.

- D. P. je prijavila supruga, sa kojom se venčao pre tri nedelje - dodaje naš sagovornik. - Ona je, prema dosadašnjim saznanjima, pronašla dokaze da je njen suprug bio u intimnoj vezi sa devojčicom, koja ide u sedmi razred i ima smetnje u razvoju. Osumnjičenom se na teret stavlja obljuba nad maloletnicom.


PROČITAJTE JOŠ:
PRIJAVILA GA SUPRUGA: Muškarac uhapšen zbog sumnje da je godinu dana silovao devojčicu (13) ometenu u razvoju!

Otac maloletnice, D. B. i njegova supruga V. B. šokirani su ovim događajem, ali, kako kažu, ne mogu da tvrde da je D. P. zaista imao odnos sa njihovom ćerkom.

- Kada je D.P. izašao iz automobila sa mojom ćerkom, pošao je ka meni i rekao: "Ništa se nije desilo, nemoj, molim te, nikom ništa da pričaš" - kaže nam otac maloletnice.

Na imanje ove porodice ubrzo je stigla i patrola policije, a u njihovom vozilu je bila i supruga D. P.

- Jedan od policajaca mi je kazao: "Sumnjamo da je D. P. imao posla sa tvojom ćerkom" - kaže D. B. - Ne znam da li je moj komšija učinio to što mu se stavlja na teret, ne mogu ja o tome da sudim. D. P je dolazio kod nas i radili smo zajedno ponekad, a gledao sam ga kao sina.

ODAO GA MOBILNI?

SUPRUGA D. P. navodno je otkrila šta radi njen muž kada mu je uzela mobilni telefon i u njemu pronašla prepisku između njega i maloletne A. B. Odmah je pozvala policiju.