КЛАДОВО – Припадници Полицијске управе из Бора лишили су слободе Д.Т. (26), из околине Кладова, због сумње да је последњих годину дана силовао девојчицу ометену у развоју, из суседног места, стару 13 година.

- Д.Т. је лишен слободе на основу исказа сведока, а не терет му се ставља сумња да је обљубио малолетницу – потврдио је за „Новости” извор из истраге. – Раде се детаљне провере, како би се установиле све чињенице.

Незванично, помиње се да је и Д.Т. „гранични случај“.

- Циљ истраге је да утврди психичко стање Д.Т. јер и он, наводно, показује знаке ометености у развоју – додаје наш саговорник. – Малолетница је одмах одведена у Здравствени центар у Кладову.

Лекари су, наводи наш извор, обавили преглед девојчице и установили да је она имала сексуалне односе, али још се са сигурношћу не зна да ли је била силована.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ХОРОР У НОВОМ ПАЗАРУ: Силовали девојку ометену у развоју?


- Малолетница јесте дефлорисана, али истрага треба да покаже на који се начин то десило – наставља наш извор.

Незванична сазнања нашег листа казују да се Д.Т. оженио пре недељу дана и да га је полицији пријавила управо – супруга.

- Д.Т. је лишен слободе у недељу увече, када се са пријатељима вратио из планине, где је секао дрва – каже наш саговорник. – Испред куће га је сачекала полиција.

На првом саслушању, сазнајемо, Д.Т. је негирао да је икада имао било какав однос са девјчицом.

-Д.Т. се брани да му је све намештено и да никада није имао однос са малолетницом – каже наш саговорник. – Истрага, која је у току, тек треба да утврди све чињенице.