GLUMICA Ivana Panzalović (30), kojoj je prema dosadašnjim informacijama, u glavu upucao njen verenik, hirurg Srđan Cvetanović (59), pa zatim izvršio samoubistvo, puštena je danas na kućno lečenje.

Ona je Vojnomedicinsku akademiju napustila u ranim jutarnjim časovima, samo dan nakon što je Cvetanović sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo na Vojnomedicinskoj akademiji gde je glumica lečena, ona se oporavila od povrede i operacije i u stabilnom stanju je otišla kući. Panzalovićeva je bila lakše povređena, jer joj je metak samo okrznuo glavu. Međutim, njoj se formirao hematom, pa je istog dana operisana.

Pročitajte još: Plastični hirurg pucao u glumicu pa sebi presudio (FOTO)

Tragedija se dogodila pre sedam dana sati u Ulici Koste Racina na Dedinju, posle rasprave između Panzalovićeve i Cvetanovića koja je počela još oko dva sata posle ponoći. Ona je pozvala policiju jer ju je verenik jurio nožem po stanu, međutim, dok je policija došla, pokojni hirurg je izvadio pištolj i upucao glumicu u glavu, a zatim je, misleći da je mrtva, izvršio samoubistvo.

Pročitajte još: ISPOVEST GLUMICE KOJU JE RANIO HIRURG: Moliću se za Srđana dok sam živa

Srećom, rana koju je zadobila Ivana Panzalović nije bila fatalna, iako su, prema njenim rečima, milimetri odučivali o njenom životu. Utvrđeno je da su oboje u trenutku krvavog obračuna imali alkohola u krvi, ali će tek posle kompletne istrage biti jasno da li je kapljica više pomutila razum lekaru ili je reč o zločinu zbog ljubomore. Inače, parafinska rukavica pokazala je već prvog dana istrage da je iz pištolja pucao samo Cvetanović.