BEOGRADSKI sajam automobila traje obično tri nedelje ali na radost onih koji sebi žele i mogu da priušte nov automobil, u Srbiji, čini se, traje cele godine!

Jer, kako su "Novosti" nedavno pisale, prodavci automobila se svakodnevno trude da na razne načine privuku kupce u svoje salone (kupiš auto dobiješ vikend na Zlatiboru i slično...) nudeći ima razne pogodnosti.

Tako je, kompanija "Opel Srbija" sada "na udicu" stavila mamac od skoro 3.000 evra. Naime, ponudili su, preko svoje dilerske mreže, najnoviji model "opel korse" sa benzinski m motorom od 1,4 litara turbo koji razvija svih 100 KS, sa petoro vrata i sjanim nivoom opreme ‘’Enjoy Premium Plus”.

Preciznije, za sve porudžbine do 30. septembra 2018. godine, kupci mogu ostvariti uštedu od tačno 2.948 evra, a cena ove „zujalice“ iznosi 11.990 evra.

PROČITAJTE JOŠ - Nova "opel korsa GSi" stigla na tržište

OpremaEnjoy Premium Plus” između ostalog znači da dobijate metalik boju, šest vazdušnih jastuka, ABS, ESP, HSA - pomoć pri kretanju na uzbrdici, "Start & Stop" sistem, automatski klima uređaj, trokraki upravljač obložen kožom, dodatno zatamnjena zadnja stakla. Prednji i zadnji parking senzori, kao i kamera za hod unazad sa kolor linijama za navođenje i detekcijom prepreka, čine parkiranje ovim automobilom krajnje jednostavnim. LED svetla za dnevnu vožnju, halogena prednja svetla i svetla za maglu ...

Naravno sleduje vam i multimedijalni sistem za informisanje i zabavu sa ekranom od sedam inča osetljivim na dodir...

Ovi potezi prodavaca automobila rezultirali su i rastom prodaje od oko 14 odsto na godišnjem nivou u prvih sedam meseci 2018. godine.