JOŠ jedno prestoničko igralište uništeno je pre tri dana, ispred jedne od zgrada na Mirijevskom vencu kada su nepoznati počinioci polomili ljuljaške i sprave za vežbanje.

Na fejsbuk-grupi "Mirijevo" povela se polemika oko ovog incidenta, a kako sumnjaju sugrađani iz ovog beogradskog naselja, vandalski su se poneli tinejdžeri.

- U novom parku kod pošte svako veče udaraju drvetom i nogama česmu, razvaljuju klupe... Često donesu zvučnik i puštaju glasnu muziku, nekada i posle ponoći. Ali da klinci to rade, to je sigurno - napisao je jedan od korisnika ove društvene mreže.

PROČITAJTE JOŠ: VANDALI UPROPASTILI IGRALIŠTE: Sprave namazali tovatnom mašću

Podsetimo, u junu ove godine uništeno je dečje igralište na Karaburmi kada su vandali klackalice, tobogane i penjalice premazali mašinskim uljem, a pre nešto više od nedelju dana slična situacija dogodila se i u parku za mališane na Belim vodama, samo što su mobilijari, klackalice i klupe bile ukaljane tovatnom mašću.

Činjenica je da se ovakci incidenti ponavljavljaju sve češće u našem gradu, a na nadležnima je da pronađu rešenje da se huliganima konačno stane na put.