OSTALA JE JOŠ JEDNA KARTA ZA PLEJ-OF: Virtus ne dolazi u Vitoriju sa "belom zastavom"

M.M.

19. 04. 2024. u 08:19

KOŠARKAŠI Baskonije će u odlučujućem kolu plej-in faze Evrolige ugostiti Virtus.

ОСТАЛА ЈЕ ЈОШ ЈЕДНА КАРТА ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Виртус не долази у Виторију са белом заставом

Ognjen Dobrić/FOTO: Profimedia

Ostalo je još jedno mesto u plej-ofu, Baskijci su jednu priliku propustili, dok je njihov protivnik zahvaljujući sjajnoj igri u Istanbulu zadržao nadu.

Izabranici Duška Ivanovića su loše prošli u Beogradu, Makabi je odigrao neverovatnu košarku i na kraju zasluženo slavio (113:85).

"Ponos Izraela" je na krilima Lorenca Brauna već u prvom poluvremenu prelomio utakmicu. Nekadašnji igrač Crvene zvezda i njegovi saigrači su imali prednost od 19 poena nakon 20 minuta igre.

Amerikanac sa španskim pasošem je utakmicu završio sa 29 poena, 5 skokova i 5 asistencija. Čast kluba iz Vitorije čuvao je Kodi Miler Mekintajer koji je brojao do 32.

Puleni Luke Bankija su napravili senzaciju, čvrstom igrom su usporili Efesove napade i na kraju zasluženo upisali pobedu (64:67).

Tornike Šengelija je sa 13 pogodaka bio najefikasniji, dok je Ife Lundberg zahvaljujući trojci u poslednjem minutu postao junak.

Očekuje nas interesantan susret, cela sezona će stati u 40 minuta, a naša procena je da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -173,5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)