BRANILAC TITULE SOLIDNO ZAPOČEO PRVENSTVO: Gost nema šta da traži u Batumiju

V.M.

16. 04. 2024. u 12:00

U okviru devetog kola Eronvuli lige, Dinamo Batumi će ugostiti Samtrediju (19.00).

БРАНИЛАЦ ТИТУЛЕ СОЛИДНО ЗАПОЧЕО ПРВЕНСТВО: Гост нема шта да тражи у Батумију

Foto Profimedia

Dinamo je prošle sezone osvojio titulu, drugu u tri godine, a odbranu iste je započeo poprilično solidno, 19 osvojenih bodova iz osam odigranih utakmica. 

Prvenstvo je započeo sa pet pobeda, ali nakon toga je usledio poraz od najvećeg hita lige i trenutnog lidera, Iberije koja ga je savladala sa 3:0, dok je drugi ''kiks'' Dinamo imao u prošlom kolu kada je remizirao sa Dila Gorijem (0:0).

Branilac titule zaostaje tri boda za vodećom Iberijom, međutim, zaostaje samo tri boda, tako da ako danas slavi izjednačiće se po broju osvojenih poena sa njom.

To ne bi trebalo da bude problem za Batumi jer mu na noge dolazi Samtredija koja ne izgleda dobro na terenu na startu sezone. 

Gost je sakupio samo šest bodova do sada, a današnji meč dočekuje u negativnoj seriji od dva vezana poraza u kojima su bolji od njega bili Dila Gori (0:3) i Telavi (1:2).

Na poslednjem međusobnom duelu Dinamo je savladao Samtrediju sa 3:1, a mi očekujemo da danas bodovi ostanu u Batumiju.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave