''SVECI'' NE ODUSTAJU OD PREMIJER LIGE: Slabe igre vodećih im daju nadu da mogu da se priključe borbi za direktan plasman u elitu

V.M.

16. 04. 2024. u 10:45

U zaostaloj utakmici 36. kola engleskog Čempionšipa Sautempton će na ''Sent Merisu'' dočekati Preston (21.00).

СВЕЦИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Слабе игре водећих им дају наду да могу да се прикључе борби за директан пласман у елиту

Foto: Profimedia

Velika je gužva u vrhu tabele Čempionšipa, vodeći timovi su počeli da ispuštaju bodove i vodiće se bitka do samog kraja za mesta koja vode u Premijer ligu. Ona trenutno pripadaju Ipsviču (89 bodova) i Lesteru (88), ali za vratom im dišu Lids i Sautemtpon.

Iako su četvrti na tabeli sa osam sakupljenih bodova manje od vodećeg Ipsviča, ''sveci'' nisu bez šansi jer su odigrali dva meča manje od lidera i ukoliko slave na njima, ozbiljno će mu se približiti.

Prvi od njih odigraće danas protiv Prestona koji ima teoretske šanse da se dokopa plej-ofa, trenutno je deseti na tabeli i zaostaje velikih osam bodova za šestoplasiranim Ipsvičom.

U boljoj formi nalazi se Sautempton koji je nakon par slabijih rezultata ostvario dve vezane pobede nad Koventrijem (2:1) i Votfordom (3:2), dok je sa druge strane Preston sakupio osam bodova na poslednjih pet utakmica.

Tradicionalno gledano, goleade su redovna pojava kada igraju večerašnji rivali i igra GG&3+ je bila prolazna na njihova minula četiri obračuna, uključujući onaj iz prvog dela sezone kada je bilo 2:2.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 2,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave