KAKVA DRAMA U LIGI JEDAN: Tri tima se bore za direktnu promociju u viši rang, Bolton mora slaviti ako želi u Čempionšip

V.M.

16. 04. 2024. u 09:31

U zaostaloj utakmici 40. kola Lige jedan, Bolton će pred svojim navijačima protiv Šruzberija pokušati da se približi mestima koja vode u Čempionšip (20.45).

КАКВА ДРАМА У ЛИГИ ЈЕДАН: Три тима се боре за директну промоцију у виши ранг, Болтон мора славити ако жели у Чемпионшип

Foto Profimedia

Do kraja je ostalo da se odigra samo još par utakmica, a u Ligi jedan se i dalje ne zna ko će u viši rang. Najbliži tome je prvoplasirani Portsmut koji je odigrao 43 utakmice i sakupio 91 bod, što je pet više od Derbija koji je odigrao 44 meča, dok direktno mesto u Čempionšipu vreba i Boltona sa 82 osvojena poena na 43 meča.

Ukoliko danas slave, popularne ''lutalice'' će prići samo na bod drugoplasiranim ''ovnovima'' dva kola pre kraja i sigurno je da nas očekuje veoma zanimljiva borba za vodeće pozicije u završnici Lige jedan.

Bolton se većim delom kampanje nalazio na mestima koja vode u viši rang, međutim, forma mu nije na nivou u poslednje vreme i na minulih deset utakmica je sakupio 16 bodova, mada je većinu njih (osam) osvojio krajem marta i početkom aprila.

Sa druge strane, deluje da je Šruzberi prebrinuo brige oko opstanka i bilo bi čudo da ispadne, jer trenutno drži 19. mesto na tabeli sa šest poena prednosti u odnosu na Port vejl koji je prvi tim ispod crte, a između njih se nalazi i Barton kojem današnji gost beži tri boda.

Očigledno je i da se ekipa opustila, jer su na proteklih pet mečeva bez pobede, a nakon tri vezana remija doživeli su uzastopne poraz u poslednja dva kola.

Na prvom ovosezonskom međusobnom duelu Bolton je slavio sa 2:0, a verujemo da će to uraditi i večeras pred svojim navijačima na ''Tafšit komjuniti stadionu''

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave