LUDILO U BORBI ZA OPSTANAK: "Terijerima" svaki bod znači, ali Prestonu treba za plej-of

O. M.

09. 04. 2024. u 15:16

PRESTON i Hadersfild sastaju se u 42. kolu engleskog Čempionšipa.

ЛУДИЛО У БОРБИ ЗА ОПСТАНАК: Теријерима сваки бод значи, али Престону треба за плеј-оф

Profimedia

Domaći tim se još uvek nada plasmanu u plej-of i eventualnom povratku u elitni razred engleskog fudbala posle više od šest decenija. S obzirom da se večeras sastaju sa Hadersfildom, ekipom iz donjeg dela tabele, sve osim pobede bio bi neuspeh, ali verovatno bi označio i kraj nada o plej-ofu.

Stadion "Dipdejl" bio je velika prednost Prestonu u međusobnim susretima sa Hadersfildom, jer su "terijeri" ovde samo jednom pobedili u 21. veku. Iako bi se pogledom na tabelu moglo pomisliti da Preston nije baš impresivan kod kuće ove sezone, ovih deset dosadašnjih domaćih pobeda je nabolji bilans "belih" od 12 u sezoni 2009/10, kada su za samo četiri boda propustili plej-of.

S druge strane tabele, osim Roterama koji se porazom u prošlom kolu već oprostio od Čempionšipa, za druga dva mesta konkuriše čak devet ekipa koje dele pet bodova. Može se reći da je tek 14. Votford bezbedan, mada su i oni sa tri uzastopna remija sebi pomalo zakomplikovali situaciju.

"Terijeri" putuju u Preston nakon uzastopnih remija u gostima, mada se još jedan čini malo verovatnim jer nisu spojili tri nerešene na strani od premijerligaške sezone 2017/18.

NAŠ TIP: (kvota 2,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave