ZVEZDA ŽELI DUPLU KRUNU: Drugoligaš ne predstavlja problem za četu Vladana Milojevića

V.M.

10. 04. 2024. u 07:45

FUDBALERI Crvene zvezde će u okviru četvrtfinala Kupa Srbije dočekati Vršac (19.00).

ЗВЕЗДА ЖЕЛИ ДУПЛУ КРУНУ: Друголигаш не представља проблем за чету Владана Милојевића

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Dominacija Crvene zvezde srpskim fudbalom se nastavlja, dovođenje Vladana Milojevića se ispostavilo kao pun pogodak i zbog sjajnih igara navijači ne očekuju samo osvajanje titule, već žele duplu krunu koja bi im bila četvrta u nizu.

Milojević je rešio sve probleme koji su postojali pod Barakom Baharom i uz remi sa Partizanom, Zvezda je ostvarila impresivnih devet pobeda, te u završnicu sezone ulazi kao prva na tabeli sa četiri poena prednosti u odnosu na večitog rivala.

Što se tiče Kupa Srbije, ''crveno-beli'' su ovo takmičenje osvajali prethodne tri godine, a po igrama u njemu evidentno je da su se nameračili i na četvrti uzastopni trofej osvajača Kupa Srbije.

U dosadašnjem toku takmičenja domaćin je ostvario dve više nego ubedljive pobede, prvo je dominantno savladan Trajal iz Kruševca sa 6:0, a ništa bolje se protiv Zvezde nije proveo ni Radnički iz Niša (5:0).

Jasno je da Crvena zvezda danas nosi ulogu ogromnog favorita i da bi bilo pravo čudo da se ne plasira u polufinale pred svojim navijačima.

Sa druge strane, Vršac je najprijatnije iznenađenje Kupa Srbije. Jedini je preostali drugoligaš u takmičenju, a na putu do četvrtfinala je eliminisao dva člana elite. Prvo je bio bolji od Mladosti (3:1), a zatim i od Napretka (1:0).

Ipak, ovaj meč gosti dočekuju u katastrofalnoj formi, poslednji trijumf ostvarili su pre nešto manje od mesec dana kada su savladali Jedinstvo UB, a nakon toga su doživeli četiri uzastopna poraza uz remi bez golova sa Dubočicom.

Verujemo da će Zvezda nastaviti sa ubedljivim pobedama u Kupu Srbije i očekujemo rutinski trijumf izabranika Vladana Milojevića.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave