LUKA JOVIĆ ZARADIO POVERENJE STEFANA PIOLIJA: Rosoneri se i dalje nadaju da mogu do titule

V.M.

20. 01. 2024. u 12:19 >> 12:19

U 21. kolu Serije A fudbaleri Udinezea će ugostiti Milan na ''Friuliju'' (20:45).

ЛУКА ЈОВИЋ ЗАРАДИО ПОВЕРЕЊЕ СТЕФАНА ПИОЛИЈА: Росонери се и даље надају да могу до титуле

FOTO: Profimedia

Rosneri su na odličan način započeli 2024. godinu ostvarivši tri prvenstvene pobede. Poslednju u nizu upisali su proteklog vikenda kada su savladali Romu sa 3:1, usput ''uručivši otkaz'' Žozeu Murinju.

To je bio prvi put od septembra da je italijanski velikan vezao tri pobede u Serije A, a ono što je još bitnije za njega je da je održao korak za vodećim Interom i Juventusom, ali je i dalje dugačak put pred njim jer zaostaje devet bodova za prvopasiranim ''neroazurima''.

Jedini kiks u novoj godini Milan je imao u kupu gde je izbačen u četvrtfinalu od Atalante, što se upravi nije svidelo i sve su glasnije priče da će ekipu na leto napustiti menadžer Stefan Pioli kojem ugovor ističe za šest meseci i nije bilo pregovora o njegovom obnavljanju.

Takođe, italijanski mediji su pričali da gosti aktivno na transfer pijaci traže centarfora jer na raspolganju imaju Žirua kojem se sve više sviđa ideja odlaska u MLS i Luku Jovića koji je tu na pozajmici iz Fiorentine.

Ipak, Gazeta delo sport piše da od toga ništa neće biti jer Pioli veruje pomenutom dvojcu i da će se fokus prebaciti na dovođenje štopera.

Milan će danas ići na noge Udinezeu koji je jednu od svoje dve ovosezonske pobede ostvario upravo nad rosonerima u prvom delu sezone (1:0).

Kao što je bio slučaj i u prvom delu kampanje, domaćin je nastavio da ima probleme sa čuvanjem prednosti i u 2024. godini.

U prošlom kolu je vodio sa 1:0 i 2:1 protiv Fiorentine, ali Viola je na kraju isčupala bod pogotkom Nzole sa bele tačke u 87. minutu.

To je bio sedmi put da Udineze nije uspeo da pobedi kada ima prednost ove sezone, što je jedan od glavnih razloga što se nalaze na 16. mestu tabele Serije A sa samo bodom prednosti u odnosu na Veronu koja je prva ekipa ispod crte.

Popularne ''zebre'' se mogu okarakterisati kao majstori za remije, jer su na uvodnih 20 utakmica čak 12 igrali nerešeno.

Ako pogledamo izostanke oba trenera imaju probleme. 

Pioli ne može da računa na Benasera, Čukvuezea, Tomorija, Kalulua i Čaua. dok Ćofi na raspolaganju nema Deulofeua, Bijola i Ebosea.

Na četiri od poslednjih pet duela ovih timova dolazila je igra gol-gol, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)