MILAN I DALJE NIJE DAO GOL U LIGI ŠAMPIONA! Mbape i družina produžavaju mizeriju rosonera?

V.M.

07. 11. 2023. u 08:00

U pokušaju da zadrži nade o plasmanu u nokaut fazu Milan će dočekati ekipu PSŽ-a u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona. Meč se igra na čuvenom ''San Siru'' sa početkom od 21.00.

МИЛАН И ДАЉЕ НИЈЕ ДАО ГОЛ У ЛИГИ ШАМПИОНА! Мбапе и дружина продужавају мизерију росонера?

Foto Profimedia

Gosti iz nedelje u nedelju izgledaju sve bolje, Enrike polako pronalazi pobedničku formulu i u sjajnoj seriji od pet vezanih trijumfa u svim takmičenjima dolaze u Italiju da overe plasman u nokaut fazu.

PSŽ je na otvaranju najjačeg evropskog takmičenja dočekao Borusiju iz Dortmunda i predvođen Kilijanom Mbapeom slavio je sa 2:0, ali je nakon toga doživeo katastrofu na ''Sent džejms parku'' gde ga je Njukasl ubedljivo savladao rezultatom 4:1.

Ipak, nakon toga je odigrao možda i najbolji meč u sezoni kada je ubedljivo savladao Milan sa 3:0 na ''Parku prinčeva''. U glavnim ulogama bili su francuski reprezentativci Mbape i Zair Emeri koji postaju jedan od boljih tandema na svetu.

Parižani su ''dali gas'' i u Ligi 1 gde su na poslednjem susretu bili bolji od Monpeljea (3:0), ali i dalje zaostaju bod za vodećom Nicom.

Rival će im biti Milan koji u Ligi šampiona i dalje nije dao nijedan gol! U prvom kolu se propisno ispromašivao na ''San Siru'' protiv Njukasla, a zatim je u dosta tvrdoj utakmici podelio plen sa Borusijom, da bi nakon toga u pomenutom porazu izgledao inferiorno na ''Parku prinčeva''.

Gosti su prvi u grupi ''F'' sa šest sakupljenih bodova, dok je domaćin poslednji sa dva osvojena boda i morao bi da popravi napadačke probleme ako želi da ponovi uspeh iz prošle sezone kada je dogurao do polufinala u kojem ga je savladao večiti rival, Inter.

Na sve to, rosoneri su počeli da posrću i u Seriji A gde su za vikend poraženi od Udinezea pred svojim navijačima (0:1). Pre toga su remizirali sa Napolijem (2:2) uz poraz protiv Juvea (0:1), te su zbog toga su pali na treće mesto i zaostaju šest bodova za vodećim Interom.

U redovima domaćina neće biti Kimbpembea, Mendeša, Asensija i Rika, dok će sa druge strane izostati Benaser, Čukvueze i Pulišić.

Mislimo da je vreme da Milan konačno zatrese mrežu u Ligi šampiona, a ako na to dodamo sjajnu formu Parižana, verujemo u gol na obe strane.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)