LENSOVOJ SERIJI JE KRAJ? Gosti iz Holandije imaju samo jedan poraz u sezoni

O. M.

24. 10. 2023. u 13:17 >> 13:17

LIDER grupe "B" Lige šampiona Lens dočekuje poslednjeplasiranu ekipu PSV Ajndohovena u trećem kolu. Utakmica se igra na stadionu "Bojar Dedelis" od 21 čas.

ЛЕНСОВОЈ СЕРИЈИ ЈЕ КРАЈ? Гости из Холандије имају само један пораз у сезони

FOTO: Tanjug/AP

Lens je loše započeo sezonu. U prvih pet kola francuskog šampionata osvojili su samo jedan bod, a onda je preokret usledio posle remija sa Seviljom (1:1) u prvom kolu Lige šampiona kada su vezali tri pobede, dve u Ligi jedan i onu najvažniju protiv Arsenala u drugom kolu Lige šampiona i to posle preokreta (2:1). Međutim, posle toga je opet usledio nešto manje uspešan period sa dve nerešene u prvenstvu, sa Lilom i Avrom.

S druge strane PSV Ajndhoven igra fantastično u prvenstvu Holandije gde gazi sve pred sobom. Posle devet kola upisali su isto toliko pobeda uz impresivnu gol-razliku 33:3. Izgubili su samo jednu utakmicu od starta sezone, u prvom kolu Lige šampiona od Arsenala kada su primili čak četiri gola, više nego u svih devet kola holandske Eredivizije. Igrali su nerešeno sa Seviljom i u kvalifikacijama sa Rendžersom, a sve ostale utakmice dobili, uključujući i onu za Štit Johana Krojfa, odnosno holandski Superkup.

Svih šest utakmica "filipsovaca" u kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige šampiona ove sezone došlo je 4+. PSV nije stigao do nokaut faze od sezone 2015/16, a ako žele da ove godine prekinu taj post, pobeda u večerašnjem susretu je imperativ.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)