KAKO BEZ ALEKSANDRA MITROVIĆA? Čelsi je u velikoj krizi!

V.M.

12. 01. 2023. u 13:51 >> 13:51

LOKALNI derbi grada Londona.

КАКО БЕЗ АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА? Челси је у великој кризи!

FOTO: Tanjug/AP

Fulam igra veoma dobro u poslednje vreme, vezao je četiri pobede u svim takmičenjima i u sjajnom ritmu dočekuje ovaj susret. Čelsi je u ozbiljnom problemu, četa Grejama Potera pruža veoma loše partije nakon pauze za Svetsko prvenstvo koje su kulminirale za vikend kada ih je Mančester siti ponizio sa 4:0 u utakmici FA kupa.

''Kolibari'' su trenutno na sedmoj poziciji u Premijer ligi i pravi su hit prvenstva. Fulam je u poslednja tri kola redom pobeđivao Kristal palas, Sautempton i Lester. Izabranici Marka Silve su na te tri utakmice postigli šest golova, a primili su samo jedan. Domaćin je za vikend u okviru FA kupa rutinski savladao Hal sa 0:2, golovima Lajvina Kurzave i Dana Džejmsa. Na ovom meču će biti bez najboljeg igrača Aleksandra Mitrovića.

Popularni Mitrogol je na utakmici protiv Lestera pokupio peti žuti karton i zbog toga je zaradio suspenziju koja ga sprečava da nastupi na večerašnjem susretu. Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije rešeta mreže ove sezone, postigao je 11 pogodaka u Premijer ligi i sigurno je da će faliti svojoj ekipi.

Čelsi dugo nije imao ovako lošu sezonu. Zauzima deseto mesto na tabeli i osvojio je samo 25 bodova. Nakon pauze u prvenstvu je savladao Bornmut sa 2:0, ali su onda usledili remi sa Notingemom 1:1 i poraz od Sitija rezultatom 0:1. Gost je za vikend odigrao katastrofalno protiv Mančester sitija koji ga je drugi put pobedio u razmaku od nekoliko dana, ovoga puta je bilo dosta ubedljivije, 4:0. Grejam Poter se muči na klupi ''plavaca'' koji su potrošili ogroman novac u letnjem prelaznom roku, ali igrači u klubu očigledno nemaju kvalitet i igraju ispod svojih mogućnosti. Čelsi je na devet gostovanja ove sezone pokupio 11 poena.

Što se tiče međusobnih duela, tu veliku prednost imaju ''plavci'' koji su pobedili u prethodnih sedam susreta između ovih ekipa.

Fulam će biti bez Dafija, Kebana i Mitrovića.

Poter ima ozbiljne glavobolje zbog izostanaka igrača. Na ovom meču ne može da računa na Broju, Čilvela, Fofanu, Džejmsa, Kantea, Mendija, Pulišića, Loftusa-Čika i Sterlinga.

Očekujemo zanimljivu utakmicu u kojoj će Fulam biti motivisan da nastavi seriju dobrih rezultata, a gost će pokušati da prekine svoje loše igre i osvoji bitne bodove. Zbog toga verujemo da će večeras biti golova.

NAŠ TIP: I1-3&II1-3 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri