Zvezdino “moranje” protiv Monaka, veliki AdmiralBet specijal!

A.B.

12. 01. 2023. u 13:40

Odlična ponuda, plus atraktivna promocija

Звездино “морање” против Монака, велики АдмиралБет специјал!

Foto: AdmiralBet

Nema predaha, Zvezda je izgubila protiv Reala, iako su i dalje strašno oslabljeni nadaju se trijumfu večeras u "Pioniru" protiv Monaka koji nije nimalo naivan tim, uspeo je da sruši Olimpijakos u utorak i rehabilituje se za poraza u "Areni" od crno-belih.

"Kneževi" imaju odličan tim, prednjači Majk Džejms, a Zvezda će pokušati agresivnom odbranom i povećanom produkcijom najboljih igrača da stigne do pobede. Baš tako, čini se da su Nedović i Petrušev baš odskočili, u njih su uprte oči navijača, mada će neko morati da se priključi.

AdmiralBet ponovo nudi SPECIJAL, Nedović i Petrušev ukupno 45 poena, kvota je 15. Protiv Madriđana su ubacili 35, ali je tim stao u poslednjoj četvrtini zbog umora, dali su tek osam poena za deset minuta.

U poslednje vreme od kada su povrede i suspenzije pokosile tim Duška Ivanovića, pomenuti dvojac je uvek oko 40+ poena, videćemo hoće li nastavati i protiv Monaka, kvota je primamljiva.

Ako želite pojedinačne opklade, 25+ poena i 5+ asistencija na Nedovića je na kvoti 8, dok je dabl-dabl sjajnog Petruševa 20+ poena i 10+ skokova 18.

Jasno, i večeras vas čeka spisak igrača koji bi mogli da postignu 25+ poena, možete videti ponudu OVDE.

Tu su jasno i kompletna ponuda večerašnjih i sutrašnjih mečeva, ali i omiljeni POENI IGRAČA ne samo u Evroligi već i drugim takmičenjima.

Iskoristite i promociju na Evroligu, izaberite "petorku", svaki tiket znači 10% freebeta. O toj akciji AdmiralBeta više OVDE.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)