SVI SU GLEDALI ZAČUĐENO: Evo zašto je sudija plakao sa fudbalerima PSŽ-a čim je završen njihov meč Lige šampiona sa Borusijom

Novosti online

08. 05. 2024. u 16:24

Borusija iz Dortmunda je i drugi put za dve nedelje u polufinalu Lige šampiona pobedila sa 1:0 ekipu Pari Sen Žermena i prošla u veliko finale, a po završetku tog meča na stadion "Park prinčeva" desila se nesvakidašnja scena.

СВИ СУ ГЛЕДАЛИ ЗАЧУЂЕНО: Ево зашто је судија плакао са фудбалерима ПСЖ-а чим је завршен њихов меч Лиге шампиона са Борусијом

FOTO: Tanjug/AP

Zajedno sa fudbalerima PSŽ-a, koji su opet ostali bez ostvarenja sna - osvajanja titule namenje klupskom prvaku Evrope, plakao je sudija.

I to čuveni sudija, Danijele Orsato.

Danijele Orsato na meču PSŽ - Borusija Dortmund u Ligi šampiona / FOTO: Tanjug/AP


Iako je scena mnoge zbnula, plakao je iz razumljivog razloga.

Naime, 48-godišnjnjem Italijanu ovo je bio poslednji meč Lige šampiona koji će suditi u životu.

Orsato ovog leta završava karijeru, ostalo mu je još samo da deli pravdu na EURO 2024, prvenstvu Evrope u fudbalu čiji je domaćin Nemačka, ali se u Ligi šampiona proslavio i, logično, teško podneo rastanak sa elitnim klupskim fudbalom.


Čak 54 meča je sudio u Ligi šampiona, uključujući i veliko finale, 2020. godine, kada su se u Lisabonu sastali Pari Sen Žermen i Bajern Minhen.


Kada je poslednji put dunuo u pištaljku na meču u Parizu, emocije su ga preplavile i, dok su igrači PSŽ-a plakali što su ostali bez finala, Italijan je zaplakao jer je poslednji put delio pravdu u Ligi šampiona.

Podsetimo, rival Borusije u finalu biće bolji iz duela Real Madrid - Bajern, koji su prošle sedmice u Minhenu odigrali spektakularan meč, završen bez pobednika, ali uz četiri gola (2:2). Revanš je na programu u Španiji, ove večeri, u sredu 8. maja, od 21 sat.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!