ĆUPRIJSKI PREDUZETNICI ZAINTERESOVANI ZA DRŽAVNE PODSTICAJE: Predstavljeni programi Ministarstva privrede vredni 450 miliona

Z. Rašić

05. 03. 2021. u 00:27

ZA PODSTICANjE razvoja preduzetništva Ministarstvo privrede i Fond za razvoj pripremili su ove godine na nivou Srbije 450 miliona dinara bespovratnih sredstava, a o kojim programima se radi i kako konkurisati – preduzetnici iz Ćuprije mogli su danas da čuju na prezentaciji održanoj u Gimnaziji.

ЋУПРИЈСКИ ПРЕДУЗЕТНИЦИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЗА ДРЖАВНЕ ПОДСТИЦАЈЕ: Представљени програми Министарства привреде вредни 450 милиона

Foto: Opština Ćuprija

Kako saznajemo u tamošnjoj opštinskoj Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, lokalna samouprava je predstavljanje tri programa organizovala u saradnji sa Regionalnom agencijom za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja. Zainteresovani koji nisu stigli da dođu na prezentaciju sve informacije mogu da dobiju u toj kancelariji.

Foto: Opština Ćuprija

Ministarstvo privrede je već objavilo tri javna poziva. Za podsticanja razvoja preduzetništva žena i mladih podeliće se sto miliona dinara bespovratnih sredstava, početnicima u poslovanju je opredeljeno 150 miliona, dok je najveći finansijski podsticaj – dvesta miliona dinara, namenjen preduzetničkim razvojnim projektima. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)