PROSLAVA JUBILEJA I PODSTREK ZA BOLESNE: Decenija Društva onkoloških pacijenata u Vranju

Дејан Ристић
Dejan Ristić

12. 05. 2024. u 13:48

Društvo onkoloških pacijenata iz Vranja proslavilo je deceniju postojanja simboličkom akcijom ,,10 krugova šetnje za 10 godina postojanja" u Gradskom parku.

ПРОСЛАВА ЈУБИЛЕЈА И ПОДСТРЕК ЗА БОЛЕСНЕ: Деценија Друштва онколошких пацијената у Врању

Dejan Ristić

Veliki jubilej za ljude koji se svakodnevno suočavaju sa najtežim izazovima, kako navode iz Društva onkoloških pacijenata.

- Neki poput nekadašnje predsednice Sunčice, Borke, Tanje... nisu danas sa nama ali sećanje na njih nikada neće izbledeti. U spomen na njih, ali i u znak podrške onima koji se nalaze na lečenju, organizujemo manifestaciju u Gradskom parku pod nazivom ,,10 krugova šetnje za 10 godina postojanja". To su krugovi ljubavi koji simbolizuju ljubav, podršku i razumevanje. Poslali smo snažnu poruku da se upornošću i jakom voljom sve može prevazići - kažu iz Društva onkoloških pacijenata.

Društvo onkoloških pacijenata u Vranju je formirano 12. maja 2014. godine i proisteklo je iz Podružnice Društva za borbu protiv raka koju je vodio dr Vukašin Antić, poznati vranjski hirurg, specijalizovan za rak dojke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?