GRAĐANE OČEKAJU NAGRADE: Doček Nove godine na gradskom trgu u Leskovcu

I. M.

26. 12. 2022. u 20:49

DOČEK predstojeće Nove godine u Leskovcu biće organizovan na novom gradskom trgu. Osim muzičkog programa građane očekuje novogodišnja lutrija i čak 23 nagrade.

ГРАЂАНЕ ОЧЕКАЈУ НАГРАДЕ: Дочек Нове године на градском тргу у Лесковцу

foto: I.Mitić

Desetodnevno letovanje u Grčkoj, vaučer od 500 evra za zimovanje ili letovanje po izboru, trodnevni odnosno vikend aranžmani u Ohridu, Skoplju, Vrnjačkoj Banji, na Staroj planini, Zlatiboru, Kopaniku, Brzeću, u Soko Banji i Sijarinskoj Banji, u Novom Sadu i Beogradu, televizori, mobilni telefon i druge nagrade obezbeđene su za one koji se odluče da predstojeću Novu godinu dočekaju na trgu u Leskovcu.

Građanima koji budu imali sreće simbolično će biti dodeljene 23 nagrade, a za dobru zabavu zaduženi su bend „Savršen dan“ i duvački orkestar Isidora Zećirovića.

Organizatori iz leskovačke Turističke organizacije poručili su da će, po tradiciji, za sve prisutne biti obezbeđene i besplatne pljeskavice, čaj, kuvano vino i rakija, dok se kuponi za novogodišnju lutriju mogu podići uoči najveselije noći, od 20 časova, na pultu na Širokoj čaršiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)