"UVEK IMATE SUMNJU": Novak Đoković se oglasio posle pobede u Rimu

Novosti online

10. 05. 2024. u 21:06

NOVAK Đoković sjajno je startovao u Rimu. Srbin je ubedljivo pobedio Korentana Mutea sa 6:3, 6:1. On je bio zadovoljan posle trijumfa iako mu je trebalo vremena da se privikne.

УВЕК ИМАТЕ СУМЊУ: Новак Ђоковић се огласио после победе у Риму

FOTO: Tanjug/AP

Priznao je najbolji na svetu da je imao sumnju kako će izgledati posle duge pauze bez mečeva, ali odličan je bio, posebno od polovine prvog seta.

- Drugačiji su mečevi od treninga. Igrao sam protiv levorukog igrača, nisam trenirao protiv takvih igrača i trebalo mi je vremena da se priviknem. Bio je dosta brz, pokrivao teren. Prva tri-četiri gema su bila loša, izgubio sam dva svoja servis gema, a potom sam igrao dobro. Izgubio sam posle samo jedan gem. On ima tako dobru ruku, nepredvidiv je igrač. Uvek imate sumnju, pogotovo kad se vratite posle ovolike pauze, samo je pitanje kako ćete se nositi sa tim. To je večita unutrašnja borba - rekao je Đoković.

Podsetimo, Novak će u drugom kolu igrati protiv Čileanca Alehandra Tabila koji je pobedio Janika Hanfmana.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice