"NOVAK NIJE RANJIV, JEDVA MU SE VIDE MANE U IGRI": Alkaraz se poklonio Đokoviću

Novosti online

17. 04. 2024. u 10:15

Španski teniser Karlos Alkaraz ponovo je hvalio Novaka Đokovića, koji nije sjajno otvorio sezonu, ali je i dalje u vrhu svetskog tenisa.

НОВАК НИЈЕ РАЊИВ, ЈЕДВА МУ СЕ ВИДЕ МАНЕ У ИГРИ: Алкараз се поклонио Ђоковићу

Foto: Profimedia

Mladi Španac je propustio masters u Monte Karlu i sada turnir u Barseloni, oporavlja se od povrede desne ruke, ali zato je ispratio šta se dešavalo na Turu.

- Đoković nikada nije ranjiv. Sada nema izuzetne rezultate, iako su i dalje veoma dobri. Polufinala grend slema i mastersa u Monte Karlu. Ono što se događa je da smo navikli da ga vidimo kako sve osvaja - rekao je Alkaraz.

FOTO: Profimedia

Znam da niko nije savršen, pa ni Novak Đoković, ali mu se prosto ne može naći slaba tačka.

- Niko to nije. I Đoković ima slabe tačke, iako izgleda da ih nema. Ali teško je pronaći ih jer su veoma male i jedva se vide - rekao je Alkaraz.

Mladi Španac se oporavlja od povrede i evo kako se oseća.

- Bolovi u ruci su počeli dva dana pred početak mastersa u Monte Karlu. Posledica su promena podloga i loptica. Već posle prve lopte na početku treninga sam osetio problem, nisam mu odmah pridavao pažnju. Probao sam opet, ali je bilo još gore. Pozvao sam fizioterapeuta i odlučili smo da prekinemo trening - rekao je Alkaraz.

Velika želja mu je da zaigra na Olimpijskim igrama u dublu sa Rafaelom Nadalom.

- Još nismo razgovarali o tome, ali sam čuo da on želi da igra sa mnom. I on zna da bih ja želeo da igram sa njim - rekao je Alkaraz.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola