"RAFA ME RAZBIO": Rubljov pred početak turnira u Barseloni otkrio Nadalovu tajnu

Novosti online

16. 04. 2024. u 09:50

Španski teniser Rafael Nadal će posle više od sto dana ponovo odigrati jedan zvaničan meč. Njegov protivnik na startu turnira u Barseloni je Italijan Flavio Koboli, 62. na ATP listi.

РАФА МЕ РАЗБИО: Рубљов пред почетак турнира у Барселони открио Надалову тајну

Foto: Profimedia

Rus Andrej Rubljov je jedan od onih koji je proteklih dana imao prilike da trenira sa Nadalom. Njih dvojica su odigrali i jedan set koji je Nadal dobio prilično lako sa 6:1.

Rubljova voli da trenira sa Rafom Nadalom, to je za njega sjajno iskustvo.

- Razbio me je ili sam ja ubio sam sebe, prosto ne znam, ali uvek je lepo trenirati sa Rafom. Nikada sebi ne postavljamo takva pitanja, samo smo došli na teren, bilo je vreme da se počne - kaže Rubljov.

Rubljov je okrio da je želja njegovog trenera bila da odigra bar jedan set sa Nadalom.

- Mislim da je on to uradio. Ne verujem da je Rafa tražio nekoga za trening. Većina igrača pita Rafu da treniraju zajedno. Tako da sam prilično siguran da je moj trener prišao njegovom timu i zakazao sve - rekao je Rubljov.

Nadal je i sam u ponedeljak najavio da će mu to najverovatnije biti oproštajno takmičenje u Barseloni, na turniru koji je osvajao neverovatnih 12 puta.

- Teško je shvatiti da je to možda bio jedan od naših poslednjih zajedničkih treninga ili jedan od poslednjih turnira na kojem smo zajedno, jer je on mnogo puta dokazao da ume da se vrati iz nemogućih situacija, tako da je teško misliti o tome sada - rekao je Rubljov.

Ruski teniser Andrej Rubljov na startu se sastaje sa Amerikancem Brendonom Nakašimom.

BONUS VIDEO Novak Đoković na projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave