ZABRINJAVAJUĆE JE... Amerikanac video kod Novaka Đokovića nešto što nikako nije dobro

Novosti online

15. 04. 2024. u 12:12

Pred zoru je najcrnje... Novak Đoković još nema pehar u 2024. godini. To je istina, ali nije Srbin zaslužio prozivke koje dolaze širom sveta.

ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ ЈЕ... Американац видео код Новака Ђоковића нешто што никако није добро

Screenshot / TennisTV

Navijači širom sveta se utrkuju ko će da ocrni najvećeg svih vremena, a sada se javio i Endi Rodik. 

Bivši broj jedan svetskog tenisa u Novakovoj igri u Monte Karlu video je određene stvari koje su ga iznenadile, ali i pomalo zabrinule.

"Bilo mi je teško da razumem Novaka kog smo videli u Monte Karlu. U prvom setu je delovao iscrpljeno. Razmena je trajala sedam ili osam udaraca, a on je bio bez snage. Pričamo o danu kada su bila 22 stepena, tako da je to bilo čudno gledati", kaže Rodik.

Đokoviću se desilo ono što nijednom najboljem na svetu nije

"Novak je posle toga uspeo da pronađe svoju igru i vrati se u meč. U toj poslednjoj fazi promašio je jedan visoki volej na dva-tri metra od mreže. Kao da je tražio nešto sve vreme. Možda je problem fizički, stvarno ne znam. Pomalo je zabrinjavajuće. Normalno je da ne vidite da je neko u ranoj fazi meča tako umoran, pa se onda vrati. To je zabrinjavajuće", istakao je Amerikanac.

Mnogi su se osvrnuli na novu epizodu u ratu između Novaka i publike. Novak je u jednom momentu glasno opsovao, što nije prošlo nezapaženo, a Rodik smatra da je zbog toga trebalo da bude kažnjen.

"Uopšte me ne zanima ko je u pitanju, Novak ili bilo ko drugi. Morao je da dobije upozorenje od sudije za psovanje publike. Novak je opsovao tri puta, a nije dobio nijedno upozorenje", zaključio je Rodik. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave