RADNIČKI ELIMINISAO ZVEZDU: Kragujevčani u majstorici polufinala plej-ofa posle peteraca savladali crveno-bele vaterpoliste

S. K.

11. 05. 2024. u 22:20

PETERCI su doneli vaterpolistima Radničkog finale plej-ofa. Kragujevčani su,kao i u drugom meču na svom bazenu, u majstorici polufinala na bazenu „SC 25.maj – Milan Gale Muškatirović“savladali Crvenu zvezdu sa 17:16 (3:4, 4:1,2:4 – 5:4). Filip Janković će tako u finalu na megdan izaći braniocu titule, Novom Beogradu.

РАДНИЧКИ ЕЛИМИНИСАО ЗВЕЗДУ: Крагујевчани у мајсторици полуфинала плеј-офа после петераца савладали црвено-беле ватерполисте

MILOŠ VUKADINOVIĆ

Zvezdaši su 48 sekundi pre kraja vodili sa 12:10 i dozvolili su gostima da izbore peterce, a u penal seriji Todorovski je odbranio šut Radoviću i odveo svoj tim u finale.

Finalna serija se igra, kao i polufinalna u dve pobede. Prvi meč je u Beogradu 18.maja, drugi u Kragujevcu 25, a eventualna majstorica 28.na plivalištu „11.april“.

Crveno-beli će 17. i 24. maja za treće mesto razigravati sa Šapcem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)