PRAVI TEST ZA RIO: Odbojkaši startuju na turniru u Kavalezeu, gde danas igraju sa Turskom, a sutra sa Italijom

S. K.

11. 05. 2024. u 15:35

ODBOJKAŠI na turniru u Kavalezeu, 60 km od Trenta, imaju jedine prave provere pred start u Ligi nacija, 23. maja u Riju protiv Irana. Izabranici Igora Kolakovića večeras (20.30) odmeravaju snage sa Turskom, a sutra (21.00) se sastaju sa domaćinom, Italijom.

ПРАВИ ТЕСТ ЗА РИО: Одбојкаши стартују на турниру у Кавалезеу, где данас играју са Турском, а сутра са Италијом

Foto Profimedia

- Svaka provera pred start Lige nacije puno znači. Šteta je što ih nemamo više, ali nemamo ni puno vremena za više prijateljskih utakmica. Protivnici su nam po meri. Protiv Italije ćemo imati priliku da proverimo sve igrače - ističe za sajt OSS Igor Kolaković.

Ovogodišnja Liga nacija je veoma bitna našoj reprezentaciji, jer ima priliku da u utakmicama sa direktnim rivalima izbori plasman na Olimpijske igre u Parizu. Zato je u Riju važan svaki poen protiv Irana, Japana, Brazila i Nemačke. Osim Iranaca i nas, ostali rivali su izvadili olimpijsku vizu.

- Skupljamo informacije koje nisu bitne za širu javnost, ali u suštini imaćemo sliku svih naših protivnika na vreme. Najvažnije je da su svi momci zdravi i spremni za borbu - naglašava Igor Kolaković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)