VUJOVIĆ NAPUSTIO NEKSE: Legendarni rukometni trener raskinuo ugovor sa hrvatskim klubom iz Našica

S. K.

23. 04. 2024. u 13:13

VESELIN Vujović nije više strateg hrvatskog Neksea. Legenda našeg i svetskog rukometa je samo posle par meseci sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Našica. Na ovaj potez se odlučio posle remija sa Porečom, kada je, kako je naglasio, shvatio da nije uspeo da digne ekipu posle smene Branka Tamšea.

ВУЈОВИЋ НАПУСТИО НЕКСЕ: Легендарни рукометни тренер раскинуо уговор са хрватским клубом из Нашица

Foto: Profimedia

Inače, Vujovića je HRS kaznio tromesečnom zabranom vođenja ekipa zbog incidenta na utakmici Nekse - Zagreb, koja je prekinuta kada je domaći rukometaš Marko Bezjak ramenom u leđa udario delegata meča Antu Josića, kome je ukazana medicinska pomoć. Zbog toga je Bezjak dobio jednogodišnju zabranu igranja. Drugi igrač domaćin Andraž Velkavrh dobio je četiri utakmice, a klub morati da plati kaznu od 4.000 evra. U trenutku prekida Zagrepčani su vodili sa 16:9, pa je meč registrovan 10:0 za goste.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)