NEDOVIĆ PRED FINALE ABA LIGE: Za ovo smo radili čitave sezone!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

12. 05. 2024. u 09:04

SVE je spremno za veliko finale ABA lige u kome će se kao i prethodne dve sezone sastati Crvena zvezda i Partizan. Bek crveno-belih Nemanja Nedović jedva čeka da počnu utakmice koje odlučuju o šampionu Jadrana.

НЕДОВИЋ ПРЕД ФИНАЛЕ АБА ЛИГЕ: За ово смо радили читаве сезоне!

FOTO: M. Vukadinović

On je istakao da je ekipa cele sezone vredno radila kako bi stekla prednost domaćeg terena. Ipak, svestan je da njega i saigrače očekuje težak meč.

- Za ovo smo radili čitave sezone, da dođemo do ovog finala, da obezbedimo prednost domaćeg terena. U ponedeljak nas očekuje prva utakmica, protiv dobro poznatog rivala. Svi znamo da će biti jako teška, i fizički, i sa mentalne strane, tako da moramo da budemo spremni, i nadam se da ćemo uz sjajnu podršku sa tribina odbraniti taj domaći teren - rekao je Nedović.

Zvezda će ekipu Partizana dočekati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a 32-godišnjak iz Nove Varoši kaže da su svi u klubu želeli da igraju u popularnom "Pioniru".

- Mislim da svima treba da bude drago zbog toga. Svi smo se borili za to. Ovo je naša kuća, i pravi domaći teren, tako da, siguran sam da će biti puna hala, i nadam se da će navijanje biti fer i sportsko, jer ovakve utakmice zaslužuju da budu na najvećem mogućem nivou - zaključio je Nedović.

Podsetimo, crveno i crno-beli su ove sezone već odigrali pet međusobnih duela i Zvezda vodi sa 3:2.

Prva utakmica na programu je u ponedeljak od 20.30. Druga se igra u sredu od 19.30. Treći meč u kom je klub iz Humske domaćin biće odigran u nedelju od 21 čas.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)