ŽESTOKA KAZNA ZA JOKIĆEVOG SAIGRAČA: Moraće papreno da plati zbog ispada

Novosti online

08. 05. 2024. u 09:26

KOŠARKAŠ Denver nagetsa Džamal Mari žestoko je kažnjen od strane NBA lige zbog ispada tokom drugog meča polufinalne serije Zapadne konferencije.

ЖЕСТОКА КАЗНА ЗА ЈОКИЋЕВОГ САИГРАЧА: Мораће папрено да плати због испада

FOTO: Tanjug/AP

Kanađanin je kažnjen sa 100.000 dolara zbog toga što se svađao sa sudijom i ubacivao predmete u teren.

Može se reći da je dobro prošao, pretila mu je kazna od tri meča suspenzije, što bi bio veliki udarac za Nagetse koji ionako gube sa 2:0 u seriji.

Mari je tokom jedne akcije "vukova" bacio gel za hlađenje na parket, i to tačno ispred sudije Marka Dejvisa. Tada nije sankcionisan, kao ni u situaciji kada je sudijama pokazivao na novac.

Sam Dejvis je na kraju utakmice rekao da nije video kako Mari ubacuje paket na teren, kao i da bi ga odmah kaznio tehničkom greškom.

Podsetimo, Mari iza sebe imao očajan drugi meč, gde je ubacio samo devet poena, dok je treći na programu u noći između petka i subote.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)