ZVEZDA ĆE BRANITI TITULU: Crveno-bele košarkašice preko Partizana do finala prvenstva Srbije

Tanjug

23. 04. 2024. u 20:49

KOŠARKAŠICE Crvene zvezde prve su finalistkinje plej-ofa za titulu prvaka Srbije pošto su ovog utorka u drugom meču polufinala kao gošće savladale Partizan rezultatom 65:76 (24:26, 14:15, 3:17, 24:18) i tako stigle do potrebnih 2:0 u seriji.

ЗВЕЗДА ЋЕ БРАНИТИ ТИТУЛУ: Црвено-беле кошаркашице преко Партизана до финала првенства Србије

FOTO: A. Ilić

Posle prilično ujednačenog prvog poluvremena koje je okončano sa plus tri za crveno-bele (41:38) meč je rešen u trećoj deonici koja je okončana rezultatom 17:3 za aktuelnog šampiona.

Najefikasnija u Crvenoj zvezdi bila je Kim Rojster sa 23 poena, Nevena Naumčev je dodala 13 , a Tina Selaković 11. Kod Partizana je Marina Davinić postigla 19, pratila ju je Imana Ćosović sa 17 poena.    

Zvezda će u finalu plej-ofa braniti titulu protiv pobednika druge polufinalne serije u kojoj Mega vodi 1:0 protiv Kraljeva.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)