NE POMAŽE NI EMBID! Filadelfija opet izgubila od NJujorka, brejk u Americi ne postoji

Novosti online

23. 04. 2024. u 07:52

Košarkaši Njujorka poveli su 2:0 protiv Filadelfije u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije, pošto su pobedili 104:101.

НЕ ПОМАЖЕ НИ ЕМБИД! Филаделфија опет изгубила од Њујорка, брејк у Америци не постоји

FOTO: AP

Nikse su predvodili Džejlen Branson sa 24 poena, osam skokova i šest asistencija, Džoš Hart sa 21 poenom i 15 skokova i Donte Divinčenco sa 19 poena, od kojih je postigao važnu trojku u završnici.

Ajzea Hartenštejn pobedi je doprineo sa 14 poena, osam skokova i četiri asistencije, a O Dži Anunobi sa 10 poena.

U ekipi Filadelfije najefikasniji su bili Tajris Maksi sa 35 poena uz 10 asistencija i devet skokova i Džoel Embid sa 34 poena uz 10 skokova i šest asistencija. Tobajas Haris dodao je 10 poena i devet skokova.

Niksi su u poslednjih 30 sekundi ušli sa pet poena zaostatka, Branson je prvo pogodio trojku za 99:101, a zatim je i Divinčenco postigao trojku za vođstvo 102:101.

U sledećem napadu Hartenštejn je blokirao šut Tajrisa Maksija, a Anunobi je sa druge strane postigao oba poena sa linije za slobodna bacanja. U poslednjim sekundama Embid je promašio trojku za produžetak.

Naredna, treća utakmica igra se u noći između četvrtka i petka u Filadelfiji.

Košarkaši Klivlenda poveli su 2:0 protiv Orlanda u prvom kolu plej-ofa Istoka, pošto su pobedili 96:86. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Donovan Mičel sa 23 poena uz osam skokova i četiri asistencije, Evan Mobli dodao je 17 poena i sedam skokova, Džeret Alen 16 poena i 20 skokova, a Darijus Garland utakmicu 15 poena.

U ekipi Orlanda Paolo Bankero postigao je 21 poen, Franc Vagner 18 poena uz sedam skokova, a Geri Haris 14 poena.

Treća utakmica igra se u noći između četvrtka i petka, a domaćin će biti Orlando.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)