ZVEZDI STIŽE VELIKO POJAČANJE IZ ŠPANIJE: Bivši NBA as na pragu Malog Kalemegdana

Александар Илић
Aleksandar Ilić

18. 04. 2024. u 19:00

PRED Crvenom zvezdom je zanimljivo leto, a na radaru kluba sa Malog Kalemegdana nalazi se Sami Odželeje, prenosi grčki novinar Hristos Harpidis.

ЗВЕЗДИ СТИЖЕ ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ ИЗ ШПАНИЈЕ: Бивши НБА ас на прагу Малог Калемегдана

FOTO: M. Vukadinović

Pred završnicu ABA lige sve je izvesnije da će Crvena zvezda i Partizan u narednoj sezoni takođe biti deo Evrolige, a oba tabora prave tim za narednu sezonu.

Brojni navijači očekuju povratak Nikole Kalinića, a sada se pojavila informacija da bi i Semi ODželeje iz Valensije takođe mogao da pojača crveno-bele.

Iskusni krilni košarkaš u Valensiji je imao dobru sezonu. Pominjao se Nigerijac i kao potencijalno pojačanje Barselone i to u slučaju da Kalinić napusti Kataloniju.

Odželeje je prošle sezone sa Valensijom potpisao ugovor na dve godine, zbog čega će Zvezda verovatno morati da plati i određeno obeštećenje. Naravno, postoji mogućnosti i da je nekadašnji košarkaš Bostona, Milvokija i Klipersa zaštitio svoje interese i zahtevao raskid ugovora ukoliko "slepi miševi" ne budu bili deo Evrolige i naredne godine.  

Ove sezone je Odželeje je bio jedan od najboljih igrača Valensije, u Evroligi je prosečno beležio 13,3 poena i 4,4 skoka na 27 utakmica. U ACB ligi prosek mu je nešto "slabiji" pošto je imao 12,5 poena, te 3,9 skokova po meču.

Posebno raspoložen je bio upravo protiv Crvene zvezde kada je na meču u Valensiji postigao 17 poena, uz šest skokova.  

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja