ON JE 12. ČLAN DRIM-TIMA! Amerikanci izabrali i poslednje ime za Olimpijske igre, Srbima se neće svideti

Novosti online

17. 04. 2024. u 08:37

Košarkaška reprezentacija SAD upotpunila je svoj već impozantan tim za Olimpijske igre u Parizu dodavanjem još jednog velikog NBA asa.

ОН ЈЕ 12. ЧЛАН ДРИМ-ТИМА! Американци изабрали и последње име за Олимпијске игре, Србима се неће свидети

FOTO: EPA

Nakon što je prvobitno objavljen spisak od 11 vrhunskih igrača, upražnjeno mesto je sada popunjeno imenom jednog od najdominantnijih igrača na svojoj poziciji i dvostrukog šampiona NBA lige – Kavaj Lenard.

Kavaj Lenard, koji je poznat po svojoj izuzetnoj klasi i sposobnosti da iznese teške utakmice, dodaje još jedan sloj snage i iskustva već veoma potentnoj ekipi Sjedinjenih Američkih Država. Iako se nalazi daleko od svoje najbolje forme, Lenard i dalje pruža izvanredne individualne performanse, sa prosečno 23,7 poena, 6,1 skokom i 3,6 asistencija po meču. Njegova prisutnost na terenu ne samo da dodaje poene, već i pojačava odbrambenu sposobnost tima, čineći ga još opasnijim za protivnike.

FOTO: AP

 

Sa dodatkom Kavaja Lenarda, ekipa SAD dobija ne samo novu dimenziju nepobedivosti, već i potvrđuje svoj status favorita za osvajanje turnira. Srbima neće biti nikako lako da se suprotstave ovakvoj reprezentacija. 

Inače, Srbija će upravo protiv selekcije SAD igrati u grupi u kojoj su još Južni Sudan i jedan kvalifikant. Meč je na programu 28. jula.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave