MOTIVI SVE DO TITULE: Partizan protiv Igokee počinje misiju odbrane regionalne titule

V.N.

17. 04. 2024. u 10:00

MISIJA pod nazivom "Odbrana regionalne titule", za košarkaše Partizana počinje danas u "Beogradskoj areni" (18.30), prvim četvrtfinalnim okršajem sa Igokeom. Ekipa iz Laktaša već je jednom ove sezone odnela bodove iz Beograda, što je samo po sebi poziv za maksimalnu ozbiljnost i motivisanost. Neće je faliti, prema rečima trenera crno-belih Željka Obradovića, koji je u danima nakon neuspešnog kraja Evrolige dao malo odmora igračima, pre nego što ih je vratio u salu da bruse formu za završnicu sezone.

МОТИВИ СВЕ ДО ТИТУЛЕ: Партизан против Игокее почиње мисију одбране регионалне титуле

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

- Imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, da motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio, pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno. Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, svi dolaze sa motivacijom - rekao je Obradović juče na improvizovanoj konferenciji za štampu na stadionu Partizana, gde je obeležena 32. godišnjica od veličanstvenog podviga u Istanbulu i osvajanja evropske titule.

Trofejni stručnjak je otkrio i da Pi Džej Doužer neće biti u sastavu Partizana za meč sa gostima iz Laktaša, kao i da je atmosfera u ekipi na zadovoljavajućem nivou. Isto je, zatim, ponovio i Danilo Anđušić, bek "parnog valjka".

- Dobra je atmosfera u ekipi, naravno da nam je bilo teško, trudimo se da ne razmišljamo o prošlosti, ako se fokusiramo na nju, ne možemo da se fokusiramo na sadašnjost i budućnost. Sada je fokus na plej-of ABA lige - rekao je Anđušić.

Uže jezgro Partizanove ekipe je iskustvom bogatije za trofej ABA lige osvojen lane. Veruje Anđušić da će i to značiti u pohodu na novi pehar.

- Najlepši deo godine, svi jedva čekamo plej-of. Igokea nas je pobedila, ali smo mi pobedili u Laktašima, i to dosta lako, pa se nadamo da će ponovo biti tako. Prošle godine smo probili led, znamo kako to izgleda, kakve nas utakmice očekuju. Mnogi igrači znaju, a i drugi momci će se spremiti kroz ostale utakmice za finale - podvukao je zamenik kapitena Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave