DENVER SLAVI JOKIĆA I MARIJA: Nagetsi trijumfovali na krilima Nikole i DŽamala, komentator zbog DŽokera progovorio srpski (VIDEO)

Filip Milošević

10. 04. 2024. u 07:05

Košarkaši Denvera pobedili su na gostovanju Jutu rezultatom 111:95 u prvenstvenoj utakmici NBA lige, a srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je dabl-dabl učinak na meču.

ДЕНВЕР СЛАВИ ЈОКИЋА И МАРИЈА: Нагетси тријумфовали на крилима Николе и Џамала, коментатор због Џокера проговорио српски (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Jokić je postigao 28 poena uz 13 skokova i sedam asistencija, a u Denveru efikasan je bio i Džamal Mari sa takođe 28 poena.

Zanimljiva situacija se desila u toku meča, na Jokićev pogodak sa distance komentator Džeza je odreagovao na srpskom - "trojka!".

Talen Horton-Taker sa 24 poena i Omer Jurtseven sa 20 poena i 11 skokova bili su najbolji u timu Jute. 

Košarkaše Denvera očekuje odlučujući duel za prvo mesto Zapadne konferencije NBA lige protiv direktnog konkurenta Minesote.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave