"KAO DA SAM U SUDNICI, ČEKAM DA SE GOSPODIN OGLASI": Luis Enrike "napao" Mbapea

Novosti online

17. 04. 2024. u 11:10

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike je posle plasmana u polufinale Lige šampiona pričao o – Kilijanu Mbapeu.

КАО ДА САМ У СУДНИЦИ, ЧЕКАМ ДА СЕ ГОСПОДИН ОГЛАСИ: Луис Енрике напао Мбапеа

FOTO: Tanjug/AP

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Luis Enrike rekao je da svi u klubu čekaju odluku Kilijana Mbapea gde će da nastavi igračku karijeru.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. On je nekoliko puta odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza, ali još nije saopštio gde će da nastavi karijeru.

- Da li će Mbape ostati u klubu? Svi čekamo da se "gospodin" Kilijan Mbape oglasi. Onda će sve strane da daju svoja mišljenja. Ja moram da ostanem miran dok svi ne kažu svoje mišljenje. Kao da smo u sudnici, a ja sam samo jedan od svedoka, koji čeka saslušanje - rekao je Enrike.

Foto: Profimedia

PSŽ je sinoć izborio plasman u polufinale Lige šampiona, pošto je u gostima savladao Barselonu rezultatom 4:1 u revanš duelu četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Mbape se na ovom meču dva puta upisao u listu strelaca. PSŽ je izborio plasman u polufinale Lige šampiona iako je u prvoj utakmici pre nedelju dana na svom terenu poražen od Barselone rezultatom 3:2.

- Veoma sam ponosan. Primili smo gol, ali smo psihički ostali netaknuti. Nastavili smo da igramo, da napadamo. Crveni karton fudbalera Barselone Ronalda Arauha je bio važan faktor. Međutim, pobedili bismo i da je on ostao u igri. Uradili smo sve što smo mogli da budemo bolji od Barselone. Moji igrači su pokazali mnogo karaktera, mnogo entuzijazma i mnogo želje - naveo je Enrike.

PSŽ će u polufinalu Lige šampiona igrati protiv Borusije iz Dortmunda.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave