DUŠKI VUČINIĆ JEDNA STVAR JE STROGO ZABRANJENA TOKOM PRENOSA EVROVIZIJE: Oglasila se pred veliko finale usred haosa na ulicama

Novosti online

11. 05. 2024. u 19:46

DUŠKA Vučinić praktično je zaštitno lice našeg prenosa Evrovizije već 20 godina. Veliko finale počinje za nekoliko minuta, a ona se uključila u program RTS.

ДУШКИ ВУЧИНИЋ ЈЕДНА СТВАР ЈЕ СТРОГО ЗАБРАЊЕНА ТОКОМ ПРЕНОСА ЕВРОВИЗИЈЕ: Огласила се пред велико финале усред хаоса на улицама

Foto: Aleksa Stanković, Profimedia

- Rekla bih da nije bilo iznenađenja u smislu polufinalista koji su prošli - kaže Duška Vučinić, šefica Službe za korporativni imidž i odnose s javnošću RTS.

Izdvojila je scenario za drugo polufinale, a Šveđani su sve to uradili izuzetno dobro, duhovito sa neverovatnom voditeljkom.

Sad kad je prošlo drugo polufinale i naša delegacija je malo napetija pošto se približava finale.

- Žiri je gledao generalnu probu i ocenjuje finaliste. Nadam se da će sve proći kako treba. Naša pesma i nastup odišu jednom specifičnom emocijom jer je jedna od tri balade - ističe Duška Vučinić.

Kako je ranije otkrila da joj je tokom prenos odlazak u toalet nemoguća misija.

- Klaustrofobična osoba teško da bi imala hrabrosti da uđe u komentatorsku kabinu. Pričamo o evrovizijskoj komentatorskoj kabini. Otprilike je veličine mog radnog stola. Dešavalo se da ne bude dovoljno fiksirana i da se ljulja. Jedne godine sam klimavim merdevinama dolazila do nje. Bilo je situacija da mi je najlonom obložena jedna strana, da mi zvuk probija iz sale ili da mi kasni slika u odnosu na ton. Jedne godine sam puna četiri sata jurila sliku i uspela, što je bila nemoguća misija. Nije postojao tehnički način da se to reguliše, osim da se ja prilagodim - ispričala je omiljeno TV lice i dodala:

- Kada radim prenos Evrovizije, nemam mogućnost da idem u toalet. Moj organizam je već navikao da moram da budem disciplinovana dva i po sata tokom polufinala i četiri kada je finalno veče. Da, osuši ti se grlo tokom prenosa, a vodu tek skromno popiješ.

BONUS VIDEO: Evrovizija nije ono što je bila nekad?

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)