HUMANOST NA DELU: Goran DŽelatović Ajkula i Miodrag Dragičević obradovali decu iz Kragujevca na Marakani (FOTO)

Dušan Cakić

11. 05. 2024. u 18:45

ZAHVANjUJUĆI jednom od najpoznatijih bodigardova Goranu Dželatoviću Ajkuli, osamdesetoro dece iz Kragujevca i fudbalskog kluba "Spartak" imalo je priliku da poseti stadion FK Crvene Zvezde i da upoznaju glumca Miodraga Dragičevića.

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ: Горан Џелатовић Ајкула и Миодраг Драгичевић обрадовали децу из Крагујевца на Маракани (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Svi zajedno obišli su Muzej FK Crvena Zvezda - gde su naučili nešto novo o njihovom omiljenom klubu, imali priliku da pogledaju postignuća, istoriju i trofeje ovog kluba, ali i da se druže sa Ajkulom i Mišom.

Foto: Privatna arhiva

Goran Dželatović Ajkula nije mogao da sakrije sreću, nakon što je deci iz Kragujevca ispunio želje:

- Predivan je osećaj. Nisam očekivao da će deca biti toliko zahvalna - ali ni ovoliki broj dece. Ispunili su mi dan i ovaj dolazak u Beograd. Deca su Mišu i mene izazvala na fudbalski meč u Kragujevcu - tako da sad moram da smislim odličan tim i da se dobro pripremimo za taj meč.

Foto: Privatna arhiva

Miodrag Dragičević istako je koliko mu znači podrška najmlaðe publike:

- Mnogo mi znači podrška dece jer su oni najiskrenija publika. Zbog toga je teško igrati dečije predstave - jer deca imaju iskrenu radost, lepotu života i naivnost. Srećan sam što sam imao priliku da usrećim ove mališane i to baš na Marakani.

U znak zahvalnosti, deca su Dželatoviću pripremila dres njihovog kluba na kome piše: “Ajkula”, dok je Goran deci poklonio fudbalske lopte šampion lige - čije ċe se finale ove godine održati u Londonu, kao i crveno-bele markere za sve one koje treniraju u FK Spartak u Kragujevcu.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Goran Dželatović Ajkula usrećio decu. Bodigard je 2016. godine u mestu Zhan Jiang, nadomak Gvandžoa u Kini, izgradio osnovnu školu.

 

BONUS VIDEO:

VERUJEM U ČUDA | Uskršnji "Novosti" intervju | Tara Milutinović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)