SPOMENULA JEZIVO PROKLETSTVO I BLAGO KOJE JE NESTALO: Dragana Mirković otkrila sve o velelepnom dvorcu

Novosti onlajn

28. 03. 2024. u 22:35

OTKAKO su Dragana i Toni objavili da se razvode, javnost ne prestaje da bruji o tome.

СПОМЕНУЛА ЈЕЗИВО ПРОКЛЕТСТВО И БЛАГО КОЈЕ ЈЕ НЕСТАЛО: Драгана Мирковић открила све о велелепном дворцу

Foto: Dejan Milićević

Nedavno je odjeknula vest da se folk zvezda Dragana Mirković razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, te je pevačica ovih dana na meti svih domaćih i regionalnih medija. U jeku porodične drame, Dragana je otvorila vrata svog velelepnog dvorca, u kom sada živi sa decom, i tom prilikom otkrila detalje koje javnost nije znala.

- Dvorac je bio onako u jako lošem stanju, dok je u kapeli samo oko donjih prozora nestalo slika, sve ostalo je ostalo u dobrom stanju. Mada smo mi sve to kompletno restaurirali. Ima ovde dve zanimljivosti u kapeli, figura sa ključem koja označava blago i figura mača koja označava oružje - objasnila je Dragana, a potom se dotakla i blaga o kom se dost pričalo, ali i pisalo.

- U dvorcu je pre ne znam koliko godina pronađeno oružje, ali blago nije pronađeno. Lično mislim da jeste i da je to neko odneo. Mi smo restaurirali kompletan dvorac i nismo pronašli blago, iskrena da budem i da jesmo ja bih ti predala tamo negde u muzej. Ne volim na taj način stečeno bilo šta, znači mora čovek sam da stekne i zaradi, pronaći blago to mi je kao neka vrsta, ne daj Bože prokletstva - istakla je ona u intervjuu za 24sata.hr.

Foto: Dejan Milićević

Podsetimo, poznato je da je Dragana, zajedno sa suprugom Tonijem i decom, godinama živela u dvorcu u Beču, a koji je procenjen na vrtoglavnih 20 miliona.

(24SATA.HR)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!