SANJA VULIĆ ZA "NOVOSTI": Srpska i SNSD će pobediti izdajnike i konvertite

S.M.

23. 01. 2021. u 10:18

ČLANOVI CIK su potvrdili sve ono na šta smo mi iz SNSD ukazivali već dva meseca. Imenovani članovi CIK su produžene ruke Mirka Šarovića i Branislava Borenovića. U cilju SDA jeste Srebrenica, pa su Srbi bez valjanog dokaza skinuli glavu legitimno izabranom načelniku, Srbinu, i to dan pred izricanje presude Mahmuljinu. Toliko o srpstvu Vanje Bjelice Prutina i Jovana Kalabe,članova CIK, kaže za Novosti Sanja Vulić poslanik u Parlmentu BiH i član Gradskog odbora SNSD u Doboju.

САЊА ВУЛИЋ ЗА НОВОСТИ: Српска и СНСД ће победити издајнике и конвертите

Foto SNSD

- Što se mog Doboja tiče, ne može CIK kao razlog poništenja imati neku Viber prepisku koja je osmišljena, izmontirana i namerna, ako je to za njih dokaz, onda su njihove neutemeljene odluke dokaz da rade po direktivi, ističe Vulićka.

Ona kaže da Republika Srpska ima iskrene prijatelje i to prijatelje koji su opredeljeni za opstanak, razvoj i stabilnost Republike Srpske.

- Nikakvi konvertiti neće nas pokolebat. Nastavljamo sa svojom politikom iskrenom i punom ljubavi ka Republici Srpskoj. SDS, PDP i članovi CIK Vanja Bjelica Prutina i Jovan Kalaba ući će u istoriju kao izdajnici o to je njihovo breme -  veli Vulićka.

Ona kaže da veruje u institucije i pravičnu odluku.

- A, sve ako su i našli saveznike u Sudu, SNSD u Doboju ima podršku onih koji su najvažniji, Srba koji svim svojim bićem vole Republiku Srpsku, svaki njen pedalj, zato je SNSD pobednik bez konkurencije - ističe Vulićka.

On poziva Socijalističku partiju da se izjasne da li podržavaju politiku GrO SP Doboj, njihovu tajnu vezu sa SDS i PDP u degradiranju Doboja gde je SNSD vlast.

- Ako podržavaju, onda neka i kažu da li su i sami seli za pregovarački sto sa Šarovićem i Borenovićem ili su i dalje doajeni u vladajućoi koaliciji - poručuje Vulićka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)