POSNE PROJICE GOTOVE ZA 25 MINUTA: Možete ih puniti spanaćem, ajvarom, ili tikvicama
28. 03. 2024. u 07:00
SRPSKA trpeza ne bi se mogla zamisliti bez proje. Ovo starinsko jelo možete pripremiti i u posnoj varijanti i to vrlo jednostavno.
Povezane vesti
POSNA PITA OD ŠAMPINJONA: Pravi se lako, idealna za bilo koje doba dana
Hrskavih kora i sočnog nadeva, idealna za dane Uskršnjeg posta.
02. 04. 2024. u 07:00
SAVRŠEN RUČAK ZA PRVE PROLEĆNE DANE: Pravi posni obrok - Paprike punjene krompirom i graškom
PAPRIKE punjene krompirom i graškom su obrok koji ćete često da pravite tokom posta.
01. 04. 2024. u 11:00
SAVRŠEN POSNI SPECIJALITET: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kujne
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo.
25. 03. 2024. u 07:00
POSNO, SLASNO I ZDRAVO: Kolač od jabuka i pomorandži, sa crnom čokoladom i bademima - Bez brašna i veštačkih šećera (VIDEO)
AKO razmišljate o tome da napravite zdrav kolač, ovo je pravi recept za vas.
20. 03. 2024. u 13:00
POSNA SALATA OD BORANIJE I PASULJA: Zasitiće vas, a priprema je brza i jednostavna
ODLIČNA i ukusna salata za dane posta.
17. 04. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
POHOVANE SLATKE PRŽENICE: Doručak koji mami mirisom, ukusom i izgledom
Napravite savršen doručak od starog hleba na malo drugačiji način.
09. 05. 2024. u 20:00
PROJARA SA SLANINOM I PEČENOM PAPRIKOM: Pravi gurmanski specijalitet
Danas postoji milion recepata za projaru, a mi vam donosimo pravi domaćinski sa slaninom, pečenom paprikom i aromatičnim belim lukom. Ovako pripremljena projara će se svima dopasti, a zbog jogurta će biti i mekana.
09. 05. 2024. u 19:00
SALATA OD GRILOVANE SVINJETINE: Iskoristite sezonsko povrće za salatu na tajlandski način
Salata na tajlandski način pravi se sa sezonskim povrćem i grilovanom svinjetinom, a vrlo lako se priprema.
09. 05. 2024. u 17:00
KREMASTA KEKS TORTA SA ŽELE BOMBONAMA: Brza i nepečena poslastica koja vraća u dane detinjstva
Fenomenalna torta uspeće i potpunim početnicima.
09. 05. 2024. u 16:00
POHOVANE TIKVICE IZ RERNE: Bez ulja, hrskave i slasne
Ispohujte tikvice, i to bez prženja. Peku se u rerni nekih 15 minuta, a ovako pripremljene tikvice jednako su ukusne kao i one koje su pržene u ulju.
09. 05. 2024. u 15:00
Komentari (0)