Napravite posni namaz od pasulja koji možete da služite sa hlebom, ali i kao umak uz neke grickalice.
Povezane vesti
MOŽETE GA JESTI KAO PREDJELO, ILI OBROK: Probajte pasulj na malo drugačiji način
Ovako pripremljen pasulj možete poslužiti i kao predjelo ili ga jesti kao obrok.
25. 05. 2024. u 13:00
POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Ukusna, sočna, niko ne može da joj odoli
Neka posna salata sa povrćem i makaronama bude vaš izbor za danas.
01. 05. 2024. u 09:00
VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom
Bogate ukusima, a hranljive, odličan su predlog za dnevni meni.
29. 04. 2024. u 11:00
DODAJTE SAMO JEDAN SASTOJAK I UŽIVAJTE U RUČKU: Nema više nadimanja od pasulja!
PROBAJTE - dodajte samo jedno.
07. 03. 2024. u 13:30
Najnovije iz rubrike
KOLAČ OD KAJSIJA I MAKA: Odličan spoj maka i voća
Osim štrudle i rezanaca, sa makom možete napraviti i vrlo zanimljive i ukusne kolače…
29. 05. 2024. u 09:00
KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali
Mnogi smatraju da najbolju pitu od krompira prave u Bosni. Naravno, posebno je ukusna od domaćih kora, ali pošto današnje domaćice nemaju mnogo vremena za "razvlačenje" kora, u obzir dolazi i recept sa onima koje možete da kupite u prodavnici.
29. 05. 2024. u 07:00
KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI KVASAC: Postoje čak 3 varijante, bolji je od kupovnog i lako se pravi
Kvasac je kiselo testo i neophodan je za pravljenje raznog testa i hleba. Pored kupovnih, postoje razne domaće verzije koje se lako prave.
28. 05. 2024. u 17:00
POPULARNI ČIZKEJK SAN SEBASTIAN: Ovo je definitivno najkremastiji kolač koji ćete probati
Kada neko kaže čizkejk, odmah pomislimo na koru od keksa, kremastu sredinu i preliv od voća, ali kad probate ovaj, potpuno drugačiji, čizkejk koji se peče u rerni, sve što ste do sad jeli pašće u zaborav.
28. 05. 2024. u 15:00
PIKANT PILETINA SA SUSAMOM: Savršen ručak za celu porodicu
Ova vrsta mesa je uvek dobar izbor.
28. 05. 2024. u 13:49
Komentari (0)