BRITANAC OSVOJIO DŽEKPOT: Nagradu od 10,2 milina funti i podelio sa komšijama

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

11. 05. 2024. u 17:42

VETERAN britanske armije i bivši policajac je osvojio džekpot na poštanskoj lutriji u iznosu od 10,2 miliona funti koji je podelio sa komšijama iz kvarta u kojem živi.

БРИТАНАЦ ОСВОЈИО ЏЕКПОТ: Награду од 10,2 милина фунти и поделио са комшијама

Foto: Free Images Pixabay

Dejvid iz gradića Bridž of Ern, u okrugu Peršajer na jugozapadu Škotske, otac dvoje dece, uspeo je na izvlačenju poštanske lutrije 27. aprila da osvoji 10,2 miliona funti, a dobitak je, kako prenosi tabloid San, podelio sa 10 komšija u svom kvartu.

Britanski mediji su preneli da je džekpot od 10,2 miliona funti najveći ikada osvojena premija u nekoj nagradnoj igri u Škotskoj.

Druga dva najveća dobitnika na izvlačenju 27. aprila su zaradila po 680.000 funti, a osmoro igrača je osvojilo po 340.000 funti.

-Ne znam kako se osećam. Malo sam šokiran. Mislio sam da bi i 15.000 funti, pa čak i 5.000 funti bilo mnogo, ali sada sam apsolutno zapanjen, rekao je Dejvid dok su njegove komšije glasno proslavljale osvojeni džekpot.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)