U BOJANI PRONAĐENI MAJKA I SIN: Okončana potraga za Almom i njeno troje dece

I.S.

07. 05. 2024. u 17:13

PRONAĐENA su tela četvorogodišnjeg dečaka i Alme Araz (39), majke koja se, sa svoje troje male dece, sa mosta bacila u reku Bojanu u Skadru. Time je okončana očajnička, višednevna potraga za nesrećnom ženom i njenom decom, u koju su bile uključene brojne civilne i vojne strukture.

У БОЈАНИ ПРОНАЂЕНИ МАЈКА И СИН: Окончана потрага за Алмом и њено троје деце

foto: Fejsbuk

Telo mališana izvučeno je iz vode u jutarnjim satima, a potom je nađeno i telo majke. Albanski mediji potvrdili su da su, posle izvlačenja beživotnog tela najstarije devojčice (9), u subotu i mlađe ćerke (8),  juče, danas su pronađena i tela majke i sina.

Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergiz je tek sutradan, 3. maja, prijavio njihov nestanak. Uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanja samoubistva. Juče je priveden u tužilaštvo i čeka se odluka o određivanju pritvora.

Veruje se da se Alma sa decom bacila u reku zbog psihičkog nasilja koje je trpela od muža, Ergiza (31). Almina sestra Genta posvedočila je policiji da je njen zet bio nasilan prema svojoj deci i supruzi, kojoj je stalno pretio da će ubiti ako odvede mališane. Albanski mediji pisali su, između ostalog, da je Alma, pre nego što se odlučila na očajnički korak, u suprugovom telefonu videla sliku i snimke njegove ljubavnice (18), koju je on, navodno, želeo da dovede kući. Mediji su spekulisali da je to bio okidač za tragediju.

Kako javljaju albanski mediji, korito Bojane pretraživale su Nacionalna agencija za istrage i specijalne operacije, Oružane snage Albanije i Nacionalna agencija za potrage i spasavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)